Google I/O 2017 livestream: volg hier alle onthullingen

Wouter Nijsen
17 mei 2017, 18:50
2 min leestijd
Google I/O 2017 livestream: volg hier alle onthullingen

Om 19.00 uur Nederlandse tijd start Google I/O 2017, de ontwikkelaarsconferentie waar Google de nodige onthullingen zal doen. Met deze livestream volg je I/O op de voet.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de Google I/O 2017 livestream

Google I/O is dé plek waar Googles plannen voor het komende jaar worden onthuld. Ook dit jaar staat er een boel op de planning, al is het nog onduidelijk wat we allemaal te zien krijgen. Wel wordt waarschijnlijk aandacht besteed aan de Google Assistant en een nieuwe virtual reality-bril, maar het belangrijkste is natuurlijk Android O. Mogelijk krijgen we te horen wanneer de nieuwe Android-versie verschijnt en wat de volledige naam is.

Wil je niks van het evenement missen, volg dan de officiële livestream. Hierboven vind je de stream op YouTube, al wordt het evenement ook live op de officiële Google-website uitgezonden. De verwachting is dat de presentatie anderhalf tot twee uur duurt.

Dit kun je verwachten

Zoals je in onze vooruitblik op Google I/O 2017 leest, grijpt Google het evenement aan om een aantal belangrijke aankondigingen te doen. Zo staat het bedrijf waarschijnlijk uitgebreid stil bij Android O en worden nieuwe features van de software uitgelicht. Daarnaast maakt Google mogelijk een nieuwe Developer Preview van Android O beschikbaar.

Verder is de verwachting dat Google uitgebreid stilstaat bij de Assistant, het digitale hulpje dat ongeveer een jaar geleden werd gelanceerd. Mogelijk stelt Google de Assistant open voor andere ontwikkelaars, zodat meer apps ermee aan de slag kunnen.

Ook zouden er updates voor Android Wear en Android TV gepland staan, en een aantal nieuwe Google-apps en -updates voor Allo en Duo. Beide werden vorig jaar aangekondigd, maar zijn nog niet het succes waar Google op had gehoopt.

Welke aankondigingen hoop jij vanavond te zien? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu