Google I/O-conferentie op 19 en 20 mei: inschrijving gestart

google ioGoogle organiseert op 19 en 20 mei in San Francisco de jaarlijkse Google I/O-conferentie. Het is Google’s grootste ontwikkelaarsevenement waarbij je in 80 sessies en meer dan 100 demonstraties kennismaakt met de technologie van Google en haar partners. Meer dan 3.000 ontwikkelaars kwamen er vorig jaar op af. Het evenement draait daarbij niet alleen over Android, maar ook over het web, zakelijke applicaties, zoektechnologie en allerlei andere onderwerpen waarin Google actief is. De inschrijving van Google I/O is vandaag geopend.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Tot en met 16 april kun je met korting inschrijven voor $400 per persoon (daarna gaat de prijs omhoog naar $500). Studenten en medewerkers van universiteiten kunnen voor $100 naar binnen.

Wie meer wil weten kan Google I/O op Twitter volgen of de officiële hashtag #io2010 volgen.

Wat Android betreft zijn er sessies over:

Android komt er misschien wat bekaaid vanaf, maar als je kijkt hoeveel sessies er over Chrome of bijvoorbeeld Wave zijn, is dit aantal van vier stuks vrij gemiddeld. Vorig jaar kondigde Google op I/O de nieuwe dienst Wave aan.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.