De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Schrijf je in voor een Google I/O-evenement bij jou in de buurt

Erwin Vogelaar
13 mei 2016, 19:05
1 min leestijd
Schrijf je in voor een Google I/O-evenement bij jou in de buurt

Google I/O komt steeds dichterbij, dus wees snel met het reserveren van een plekje bij één van de Google I/O-events in Nederland en België.

Lees verder na de advertentie.

Google I/O Extended

Op woensdag 18 mei is het weer tijd voor Google I/O. Dit is hét evenement voor Google-liefhebbers om naar uit te kijken, omdat het bedrijf hier informatie over nieuwe producten en updates over bestaande producten uit de doeken doet. Uiteraard kun je de keynote, waar het evenement mee geopend wordt, thuis meekijken via een livestream. Nog leuker is het echter om met andere liefhebbers te kijken en na te praten over wat je gezien hebt. Hier zijn de Google I/O Extended-evenementen voor bedacht.

google i/o extended

Op deze website kun je zien waar er in de wereld allemaal evenementen zijn opgericht door lokale bedrijven en andere mensen. In totaal zijn er op dit moment wereldwijd maar liefst 471 plekken, waar er samen met anderen naar de keynote gekeken kan worden. Ook in Nederland en België worden de deuren opgegooid en de pizza klaargezet. De locatie in Amsterdam is helaas al helemaal vol, maar er zijn ook nog andere plekken.

In Nederland kun je naar Den Haag reizen voor een evenement gehost door Sharewire en je kunt naar Zoetermeer, waar de Dutch Innovation Factory een plek openstelt. In België ben je welkom bij Google België in Brussel, In the Pocket in Gent en Coworking Namur in Namen. Wees er snel bij, want er is natuurlijk maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Lees het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu