Google I/O keynote gestart

google io logoOp YouTube is zojuist de keynote van Google I/O gestart. Google VP Engineering Vic Gundotra heette alle 5.000 aanwezigen welkom en vertelde hoe de conferentie aan z’n naam is gekomen. I/O staat natuurlijk voor input/output, maar ook voor ‘innovation in the open’. Hij vertelde dat het web het belangrijkste platform van onze generatie is.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


sundar pichaiAls eerste is nu een presentatie over webapplicaties aan de gang, door Sundar Pichai (foto), VP of product management van Google. Het lijkt erop dat de keynote op de eerste dag vooral over webtoepassingen zal gaan. MugTug liet bijvoorbeeld een demonstratie van online fotobewerking zien, gevolgd door de online tv-gids Clicker. Zodra er interessante informatie over Android te horen is, lees je dat hier. Nieuws over Android werd er vandaag nog niet aangekondigd, maar Vic Gundotra beloofde dat er morgen om 17:30 uur Nederlandse tijd nog meer spannende aankondigingen zullen volgen.

Live meekijken? Dat kan via YouTube.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.