De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Google I/O-keynotes op 27 en 28 juni worden live gestreamd

Redactie
25 juni 2012, 19:00
1 min leestijd
Google I/O-keynotes op 27 en 28 juni worden live gestreamd
google io 2012

Google gaat op 27 en 28 juni een hoop aankondigingen doen tijdens Google I/O, het grote ontwikkelaarsevenement. Wie er niet bij kan zijn (en de kans is groot, want de kaartjes waren dezelfde dag al uitverkocht), hoeft toch niets te missen. Google gaat namelijk de presentaties livestreamen, zodat je thuis meteen op de hoogte bent van het nieuws.

Daarnaast zullen diverse bloggers die in de zaal zitten verslag doen via een liveblog, al heeft dat in dit geval weinig zin: je kunt net zo goed met je laptop op de bank gaan zitten, met het bord op schoot en de laptop onder handbereik. Het begint op 27 juni om 9:30 uur PDT dus om 18:30 uur Nederlandse tijd. Er zullen meer dan 130 technische sessies, 20 codelabs worden georganiseerd. Ook kun je nog inschrijven voor één van de ruim 350 I/O Extended-evenementen.

Lees verder na de advertentie.

Wat kunnen we verwachten tijdens de keynote? Misschien wat meer details over Android@Home, de huisautomatisering die vorig jaar werd aangekondigd maar waar we nog niet veel concreets van hebben gezien. Verder: Android 4.1 Jelly Bean, een nieuwe Nexus-tablet en misschien nog wat extra aankondigingen rondom Google TV.

De livestream is te vinden op developers.google.com/io, ook voor niet-ontwikkelaars.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu