Google I/O twee keer zo duur als vorig jaar, vanaf 27 maart kaarten te koop

Redactie
14 maart 2012, 15:03
1 min leestijd
Google I/O twee keer zo duur als vorig jaar, vanaf 27 maart kaarten te koop
Google I/O twee keer zo duur als vorig jaar, vanaf 27 maart kaarten te koop

De laatste jaren is Google I/O uitgegroeid tot het Google-evenement waar de zoekgigant aan het grote publiek laat zien waar ze mee bezig is. Het evenement krijgt steeds meer aanzien en is eigenlijk niet te missen als je op professionele basis met Google te maken hebt. Helaas is dat nu ook terug te zien in de toegangsprijs. Deze bedraagt nu 900 dollar per persoon, een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar. Het evenement is nu wel uitgebreid naar drie dagen. Ben je een student of professor dan hoef je maar 300 dollar te betalen.

Google I/O 2012 wordt gehouden van 27 tot 29 juni. Om nu al kaarten te bestellen dien je een account bij Google+ en Google Wallet te hebben. I/O staat voor Input/Output en is een goede noemer voor wat er allemaal besproken zal gaan worden tijdens de Google-conferentie.

Lees verder na de advertentie.

Op het programma staan onderwerpen als Android, Google+, Google Chrome en HTML5. Ook Google TV en Maps ontbreken niet. Belangrijker is misschien nog wel hetgeen wat nog niet is aangekondigd. Vorig jaar kondigde Google tijdens Google I/O onder meer Google Music, Ice Cream Sandwich en Chromebooks aan. Ook was voor het eerst een webversie van Angry Birds te bewonderen die te spelen is in de browser Google Chrome.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu