De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Jouw fotojaaroverzicht nu beschikbaar in Google+

Redactie
23 december 2014, 11:19
1 min leestijd
Jouw fotojaaroverzicht nu beschikbaar in Google+

Google toont al je hoogtepunten van 2014 in een leuke video, waarmee je een beeld hebt van wat er dit jaar eigenlijk allemaal is gebeurd.

Lees verder na de advertentie.

Het Google+ jaaroverzicht is niet nieuw. In tegendeel: Google toont al enkele jaren jouw jaaroverzicht in foto’s, waarna alle foto’s met een muziekje in een video worden geplaatst. Het Google+ jaaroverzicht van 2014 is vanaf nu voor iedereen beschikbaar.

Google+ jaaroverzicht: foto’s in 2014

De video verschijnt op Google+ en in de foto-app van Google+. Als je de video selecteert en vervolgens op het icoon van bewerken drukt, kun je de video aanpassen naar jouw eigen wensen. Dit betekent dat je foto’s kunt verwijderen en dat je een ander muziekje kunt kiezen.

Als je klaar bent met het bewerken van de video, wordt deze weer naar Google geüpload. Handig voor al die ene vreemde foto er toch echt even uit moet voordat je ‘m aan anderen toont. De video is vervolgens te delen via Google+ of via een link waarmee anderen jouw video kunnen bekijken. Het is echter ook mogelijk om ‘m handmatig te downloaden.

Wil jij ook jouw jaaroverzicht zien?

Om jouw Google+ Jaaroverzicht te zien, kun je deze link bezoeken. Het is mogelijk dat ‘ie nog niet beschikbaar is, omdat de optie naar Google-gebruikers wordt uitgerold.

De video speelt alleen af als je foto’s naar Google+ hebt gebackupt, anders heeft Google geen beelden waarmee de video kan worden gemaakt.

Laatste Google+ nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu