Google komt met wachtwoordapplicatie Secrets for Android

android secretsSecrets for Android is een nieuwe applicatie van Google, die helaas nog niet in de Android Market is verschenen. Wat je wel kunt doen is om van de Google Code-pagina het .apk-bestand downloaden en de applicatie handmatig installeren op je toestel. Dat werkt alleen als je op je Android-toestel instelt, dat je applicaties buiten de Android Market om wilt installeren. Google’s Secrets for Android is in feite gewoon een wachtwoordapplicatie, waarmee je inlognamen, creditcardnummers, pincodes, wachtwoorden en andere geheime data kunt opslaan.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De applicatie heeft eigenlijk een dubbel doel: het is nuttig voor gebruikers, maar het is ook bedoeld voor beginnende Android-ontwikkelaars, die willen leren hoe ze een wachtwoordapplicatie of een andere applicatie kunnen maken, waarbij encryptie, 3D-animaties en lezen en schrijven van gegevens uit een bestand aan te pas komt. De applicatie logt automatisch uit na een bepaalde periode van inactiviteit. En je gegevens zijn veilig dankzij sterke versleuteling.

Downloaden en installeren: Google Code
Meer info: Secrets for Android
Secrets for Android

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.