Google Maps 4.7: op zoek naar toplocaties met Google Hotpot

hotspot3Google Maps 4.7 is vanaf nu te downloaden in de Android Market. De applicatie bevat namelijk de nieuwe Hotpot-functie van Google. Je kunt een widget installeren op een homescreen en bepaalde horecaplekken, zoals restaurants en discotheken, beoordelen. Aan de hand van jouw beoordelingen geeft Google Hotpot aanbevolen locaties. Stel, je geeft Engelse pubs hoge beoordelingen, dan is het vanzelfsprekend dat Google je naar meer authentieke pubs leidt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Andersom werkt het ook. Je ziet direct welke plekken jouw vrienden aanbevelen. De integratie met Google Maps maakt het mogelijk om snel een bezoekje te brengen aan die ene goede patatzaak of de perfecte pizzeria.

Google Maps 4.7 is beschikbaar voor Android 1.6 en hoger. Downloaden? Ga naar Android Market en zoek naar Google Maps of scan de QR-code hieronder.

Bron: Google Mobile blogspot

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.