De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Google Maps 8-bit nu beschikbaar voor de NES (humor)

Redactie
31 maart 2012, 19:16
1 min leestijd
Google Maps 8-bit nu beschikbaar voor de NES (humor)
Google Maps 8-bit nu beschikbaar voor NES (humor)

Het is bijna 1 april en Google staat erom bekend om alles uit de kast te halen. Enkele legendarische grappen waren onder meer Google Translate for Animals (2010), Google Adsense voor gesprekken (2008) en Google Pigeonrank (2002). De eerste Google-grap voor 1 april 2012 is inmiddels ook al opgedoken en het blijkt een 8-bit versie van Google Maps voor de NES te zijn. Compleet met hilarisch introductiefilmpje dat je hieronder kunt bekijken.

Google Maps 8-bit voor de NES, binnenkort ook de Game Boy, is een cartridge die de wat oudere gamers onder ons bekend zal voorkomen. Deze stop je in de NES en vervolgen kan je Google Maps gebruiken, compleet met 8-bit graphics, opzwepende soundtrack en monsters. Zo kan je plaatsen opzoeken en een route plannen op een iets andere manier dan je gewend bent.

Lees verder na de advertentie.

Een van de grappigste momenten in de video is de tip om fouten te fixen door in de cartridge te blazen. Zelfs spraakherkenning wordt ondersteund. Google Maps 8-bit is hoogstwaarschijnlijk niet het enige product dat rond deze tijd geïntroduceerd gaat worden dus hou je ogen open. Als je nog geen 8-bit cartridge hebt van Google Maps, de nieuwe versie is ook online te bekijken.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu