Google beloont mensen die bijdragen aan Maps

Wouter Nijsen
14 november 2015, 13:02
1 min leestijd
Google beloont mensen die bijdragen aan Maps

Gebruikers  die bijdragen aan Google Maps  ontvangen voortaan een beloning van Google. Ze  verdienen punten, waarmee ze  bijvoorbeeld  extra opslagruimte voor  Google Drive krijgen.

Lees verder na de advertentie.

Google Maps beloningen

Het beloningsprogramma maakt onderdeel uit van Lokale Gidsen. Deze dienst laat gebruikers hun ervaringen delen in  Google Maps. Wanneer iemand voortaan een bijdrage levert, door bijvoorbeeld een recensie te schrijven, foto’s te uploaden, nieuwe plekken toe te voegen of simpele vragen te beantwoorden, verdient hij of zij punten. Elke bijdrage is één punt waard en gebruikers kunnen maximaal vijf punten per plek verdienen. Iedereen met een Android- of iOS-apparaat kan bijdragen aan Maps en eerdere bijdragen zijn ook punten waard.

Het behaalde aantal punten wordt onderverdeeld in vijf verschillende ‘levels’. Wanneer je 0 tot 4 punten hebt verzameld, kun je deelnemen aan exclusieve winacties. In level 2 (5 tot en met 49 punten) krijgen gebruikers eerder toegang tot nieuwe Google-producten en -diensten. Wanneer men over meer dan 500 punten beschikt, wordt het mogelijk om een conferentie van Google bij te wonen. Op deze pagina worden alle levels uitgelegd.

Met de Maps-app kunnen gebruikers hun voortgang bijhouden. Denk hierbij aan de verzamelende  punten, de levels en lijstjes met interessante plekken om aan bij te dragen. De app toont ook gedeelde foto`s en laat zien hoe vaak ze door andere Maps-gebruikers zijn bekeken.

In 3 stappen eigen foto’s toevoegen aan Google Maps

Lees het  laatste nieuws over Google Maps

Bron: Google
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu