De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Op reis naar het prachtige Jordanië via Google Maps

Erwin Vogelaar
24 november 2015, 19:00
1 min leestijd
Op reis naar het prachtige Jordanië via Google Maps

Google heeft een stapel historische locaties uit Jordanië toegevoegd aan Google Maps. Hierdoor is het mogelijk om via je smartphone op reis te gaan naar dit prachtige land.

Lees verder na de advertentie.

Google Maps Jordanië

Google is constant bezig om Google Street View uit te breiden. De mogelijkheid om beelden vanaf straten en wegen te zien helpt vooral met het vinden van de weg en het bekijken van locaties voordat je ze bezoekt. Maar je kunt natuurlijk ook naar plekken die je mogelijk anders nooit zal zien. Bijvoorbeeld het nu toegevoegde Jordanië.

Google heeft meer dan dertig historische locaties uit Jordanië aan Google Maps toegevoegd. Deze locaties zijn niet allemaal via auto’s te bereiken, dus hebben er mensen met enorme camerarugzakken flinke wandelingen gemaakt om de beelden te vangen. Het gaat hier bijvoorbeeld om historische steden zoals het mooie Petra, of religieuze locaties als de Jordaan.

Vergeet ook niet dat Cardboard sinds een maand ook werkt met Street View, waardoor het nog meer lijkt alsof je zelf aanwezig bent. De beelden zijn niet in 3D, maar kunt wel zelf rondkijken. Een stuk goedkoper en minder vermoeiend dan een fysieke reis.

Download Google Street View in Google Play (gratis)

Bron: Google Blog
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu