Placeholder
Redactie

Een medewerker van Google heeft via Google+ twee nieuwe foto’s geüpload die door de ‘Nexus 3’ zijn gemaakt. Het is een mogelijke indicatie dat Samsung toch aan het werk is aan een derde Nexus-toestel. Daarnaast gaat nog steeds het gerucht dat, omdat Android dit jaar zijn vijfde verjaardag viert, ook vijf nieuwe Nexus-toestellen worden geïntroduceerd. Een ander interessant detail is dat de foto’s met een 3 megapixelcamera zijn gemaakt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Samsung brengt dit jaar de Nexus 10 uit: de eerste high-end tablet van Google met een hoge resolutiescherm. De Galaxy Premier, het toestel waarvan velen dachten dat het de opvolger van de huidige Galaxy Nexus zou worden, is helaas geen waardige opvolger. De smartphone heeft eenzelfde design als de Galaxy S III en vrij matige hardwarespecificaties.

UPDATE: De EXIF-data van de foto’s zijn door de Google-medewerker aangepast. Het is helaas geen indicatie voor een mogelijke Galaxy Nexus II.