Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Google Music beta en Google Books naar Europa?

Redactie
8 juni 2011, 16:47
1 min leestijd
Google Music beta en Google Books naar Europa?

Het lijkt erop dat Google Music en Google Books nu ook in Europa beschikbaar komt. Verschillende gebruikers van een Nexus S met Android 2.3.4 melden dat zij een update hebben gekregen, waarin versie 3.0.1 van Google Music beschikbaar was. Tegelijkertijd met deze update hadden zij de mogelijkheid om Google Books op hun Android-toestel te installeren.

Ook onze Nexus S had het geluk om een update krijgen. De nieuwste versie van Google Music bleek beschikbaar, helaas ontbreekt de mogelijkheid om ‘in the cloud’ muziek af te spelen nog. Het blijft desondanks nog steeds mogelijk om Google Music als gewone mediaplayer voor je telefoon te gebruiken.

Lees verder na de advertentie.

Google Books is een ander verhaal: na de update stonden er in Books 3 gratis (Engelstalige) boeken klaar. Wanneer je de “Get eBooks” button selecteert, opent de browser op de website van Google Books. Hier heb je de mogelijkheid om te zoeken naar Engelstalige boeken en deze te downloaden op je telefoon. Op dit moment zijn er nog geen Nederlandse boeken beschikbaar. Of dit in de nabije toekomst zal veranderen is nog maar de vraag. Voor het in 2010 gelanceerde iBooks van Apple zijn immers ook nog geen Nederlandse titels verkrijgbaar.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Nexus S
Samsung Nexus S

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu