De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Aanbieding: Google Nest Hub en Home afgeprijsd in Google Store

Thomas Haenen
8 juli 2019, 13:37
2 min leestijd
Aanbieding: Google Nest Hub en Home afgeprijsd in Google Store

Twijfel je al een tijdje over de aanschaf van een Google Nest Hub? De komende week is het slimme scherm een paar tientjes goedkoper in de Google Store.

Google Nest Hub-aanbieding in Google Store

De Google Nest Hub heeft normaal een adviesprijs van 129 euro, maar is nu tijdelijk voor 109 euro verkrijgbaar. Deze aanbiedingsprijs geldt alleen voor bestellingen via de Google Store, de eigen webwinkel van het zoekbedrijf. Bestellen kan tot en met uiterlijk 17 juli, daarna betaal je weer de reguliere adviesprijs. Het is de laagste prijs voor de Nest Hub tot nu toe.

Bestel de Nest Hub in de Google Store voor 109 euro

Ook de twee slimme speakers van Google zijn afgeprijsd. Voor een Google Home betaal je deze week 79 euro in de Store, terwijl de Home Mini 39 euro in plaats van 59 euro kost. Dat zijn nette prijzen, maar niet heel uitzonderlijk: de Home Mini is de afgelopen maanden vaker voor zo’n 30 tot 40 euro verkocht.

Bestel Google Home in de Google Store voor 79 euro
Bestel Google Home Mini in de Google Store voor 39 euro

Producten die je koopt in de Google Store worden gratis verzonden. De levertijd bedraagt op dit moment zo’n twee tot drie dagen; je hebt je bestelling dus helaas niet morgen al in huis.

Dit kun je met Nest en Home

De Home Mini is het instapmodel, een kleine speaker met ingebouwde Google Assistent. Deze kun je op elk moment activeren door ‘OK Google’ te roepen. Vraag vervolgens om het weer of je afspraken, of laat de Assistent muziek afspelen via Spotify of een andere muziekdienst. De gewone Google Home biedt dezelfde functionaliteit, maar dan in een iets grotere speaker met beter geluid.

Zoals de naam al suggereert dient de Nest Hub niet alleen als speaker, maar ook als hub voor andere slimme apparaten in huis. De Hub heeft een scherm waarop je gemakkelijk de temperatuur van je Nest-thermostaat aanpast, slimme lampen aan- of uitschakelt en de beveiligingscamera’s in huis bekijkt. Daarnaast kun je met de Hub vragen aan de Assistent stellen. Vraag naar de hoogte van de Eiffeltoren, of controleer of je files kan verwachten op de route naar je werk.

Lees meer over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Home
Google Home

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu