De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Ontdek de Google Nest Hub en maak je leven makkelijker (ADV)

Advertentie
28 mei 2019, 13:37
3 min leestijd
Ontdek de Google Nest Hub en maak je leven makkelijker (ADV)

De Google Nest Hub is een handig hulpje voor in huis dat je de hele dag door nuttige informatie aanreikt. Deze slimme speaker met scherm is vanaf deze week te koop bij MediaMarkt.

Bestel de Google Nest Hub bij MediaMarkt

Google heeft een nieuwe gadget die je leven een stukje slimmer maakt: de Nest Hub. Dit slimme scherm is voorzien van een speaker met ingebouwde Google Assistent. Zet hem in je huis, en je kunt op elk moment vragen stellen, muziek luisteren of andere opdrachten geven.

Bestel je de Google Nest Hub nu bij MediaMarkt, dan heb je hem de volgende werkdag al in huis. Je kunt er zelfs voor kiezen de Nest Hub op te halen bij een MediaMarkt-winkel in de buurt; dan ligt hij al binnen twee uur voor je klaar! Bestel je via onderstaande links, dan heb je de keuze uit de Nest Hub in het zwart óf in het wit.

Bestel de zwarte Google Nest Hub bij MediaMarkt
Bestel de witte Google Nest Hub bij MediaMarkt

Doe meer met de Hub in de keuken of woonkamer

Waarschijnlijk ken je de Google Home al. Die slimme speaker met ingebouwde Google Assistent is sinds eind 2018 in Nederland te koop. Met de Nest Hub zet Google het volgende stapje. Het apparaat heeft nu ook een scherm, wat hem in veel situaties net wat handiger maakt.

Met de Google Nest Hub in de keuken kan je bijvoorbeeld recepten lezen en laten voorlezen. Weet je even niet hoe je een ui snippert, dan kan de Google Assistent je direct een handige video laten zien. Luister tegelijkertijd naar het nieuwe Beyoncé-album, of vraag de Assistent om het laatste NOS Radiojournaal.

De Nest Hub is natuurlijk ook handig in de woonkamer. Tijdens het ontbijt kijk je op het scherm naar een nieuwsuitzending van CNN, of de laatste video’s van je favoriete YouTubers. Je kunt video’s naar het scherm casten vanaf je smartphone, zodat je het altijd binnen handbereik hebt. De Nest Hub vertelt je bovendien over mogelijke files op de weg naar kantoor, en de weersvoorspellingen. Met het slimme scherm zie je in één oogopslag wat er speelt.

Google Nest Hub

Dé Hub voor slimme apparaten in je huis

Natuurlijk kun je de Nest Hub ook combineren met andere slimme apparaten in huis. Heb je bijvoorbeeld al een Google Home of Home Mini thuis staan, dan kun je ze aan elkaar koppelen om in meerdere kamers tegelijk naar muziek te luisteren. En of je nou in je slaapkamer, keuken of woonkamer een vraag hebt, je hebt altijd een Assistent in de buurt om het tegen te roepen.

Zoals de naam al suggereert is dit een echte hub voor alle slimme apparatuur in je thuis. Heb je bijvoorbeeld Philips Hue-lampen in huis hangen, dan kun je op de Hub de helderheid en kleur aanpassen. Check tevens de temperatuur van je Nest-thermostaat, en ontdek met een gekoppelde Nest-beveiligingscamera wie er bij de voordeur staat. De Hub is dé plaats waar alle gadgets in je huis samen komen.

Google Nest Hub

MediaMarkt biedt de WOW-service voor jou!

Voor de Google Nest Hub kun je natuurlijk terecht bij MediaMarkt, de grootste elektronicaketen van Nederland. Met bijna vijftig vestigingen is er altijd wel een winkel bij jou in de buurt. Bij MediaMarkt vind je altijd de WOW voor jou.

Bij MediaMarkt krijg je namelijk niet alleen de nieuwste, tofste producten, maar ook WOW-service! Dat betekent dat je online terecht kunt voor een zeer uitgebreid assortiment dat gratis wordt opgestuurd, zeven dagen per week. Bestel je nu de Nest Hub, dan heb je hem de volgende dag al in huis. Je kunt er zelfs voor kiezen om je bestelling in de winkel af te halen. Binnen twee uur hebben ze je gevraagde product al voor je klaar liggen. Bovendien helpen de experts van MediaMarkt je graag met het aansluiten en instellen van je nieuwe gadget.

Bestel de zwarte Google Nest Hub bij MediaMarkt
Bestel de witte Google Nest Hub bij MediaMarkt

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu