De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

‘Dit gaan de Nest Mini, Nest Wifi en andere Google-producten kosten’

Michel van 't Klaphek
13 oktober 2019, 13:26
2 min leestijd
‘Dit gaan de Nest Mini, Nest Wifi en andere Google-producten kosten’

Het is zo goed als zeker dat Google aankomende dinsdag opvolgers van de Google Wifi en Google Home Mini aankondigt. De router en slimme speaker zijn namelijk online gezet door een Canadese retailer, inclusief prijskaartjes.

Lees verder na de advertentie.

‘Google Nest Mini en Nest Wifi prijzen bekend’

Echt spannend wordt het 15 oktober niet meer. Dinsdag presenteert Google een reeks nieuwe producten tijdens het Made by Google 2019-evenement, maar in de aanloop hiernaartoe is vrijwel alle informatie al op straat komen te liggen. Nadat eerder al de Google Pixel 4 en Pixel 4 XL uitgebreid zijn gelekt, is nu ook de komst van drie andere producten bevestigd.

1. Google Nest Wifi

Te beginnen met de Google Nest Wifi. De opvolger van Google Wifi dook vorige maand al op in geruchten en is nu door 9to5Google gespot in de webshop van Best Buy Canada. De detaillist had het product al online staan. We weten hierdoor dat de Nest Wifi 229 Canadese Dollars gaat kosten, omgerekend ongeveer 155 euro.

Het is echter hoogstwaarschijnlijk dat de meeste mensen de router kopen vanwege de beacons. Deze zendstations zet je op strategische plekken in je huis om het bereik te vergroten. Bovendien zouden de Nest Wifi-beacons uitgerust zijn met de Google Assistent, zodat je ertegen kunt praten.

Google Nest Wifi uitgelicht gerucht

Best Buy vraagt voor één beacon 199 Canadese dollar, zo’n 135 euro. Koop je twee beacons, dan krijg je korting. Een duo-set kost omgerekend 240 euro. Er wordt verwacht dat de beacons ingebouwde speakers krijgen. Door er twee aan te schaffen heb je dus door het hele huis muziek.

2. Nest Mini

De Google Nest Mini verschijnt in vier kleuren. De webshop van Best Buy heeft namelijk vier varianten online staan, maar geen plaatjes. Welke uitvoeringen je straks in huis kunt halen blijft dus nog even onduidelijk. Wel weten we dat de opvolger van de Google Home Mini 65,99 Canadese dollars kost. De prijs van de Nest Mini is dus zo’n 45 euro.

Ook interessant: Dit verwachten we van de Nest Mini, Googles nieuwe compacte speaker

3. Nest Hub Max

Tot slot is het waarschijnlijk dat Google de Nest Hub Max in meerdere landen gaat uitbrengen. Dit forse smart display met ingebouwde Google Assistent is momenteel alleen in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Australië verkrijgbaar. De website van Best Buy verklapt dat het scherm omgerekend zo’n 200 euro gaat kosten.

Deze dinsdag is het zover

Deze dinsdag is het zover. Dan kondigt Google haar nieuwe productassortiment aan tijdens een speciale presentatie. Het evenement begint om 16:00 uur Nederlandse tijd. Uiteraard zit de redactie van Android Planet dan in de startblokken om je te voorzien van alle onthullingen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en download de gratis app om niets te missen.

Lees het laatste nieuws over Google

Bron: 9to5Google
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Nest Mini
Google Nest Mini

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu