Google: “Nexus 4 en Nexus 10 vanaf 13 november direct leverbaar”

Redactie
12 november 2012, 8:55
1 min leestijd

Google heeft eindelijk duidelijkheid gegeven over de levering van de Nexus 4 en Nexus 10 bij de Google Play Store. Het was niet bekend of de Nexus-toestellen ook daadwerkelijk vanaf 13 november worden geleverd of dat dan de voorverkoop begint. Google meldt tegen AndroidPolice dat Nexus-toestellen die op 13 november worden besteld, ook diezelfde dag de deur uit gaan en bij de meesten binnen één tot twee dagen wordt bezorgd.

Helaas is de Google Play Store nog niet beschikbaar in Nederland, maar het is mogelijk om via een aantal omwegen toch een Nexus 4 of Nexus 10 te bestellen. Zo zijn er al verschillende topics op het technologieforum XDA Developers aangemaakt door mensen die graag de Nexus-toestellen naar andere landen willen versturen en is het aannemelijk dat ook de retailers vanaf 13 november met hun bestellingen bij Google en LG terechtkunnen. Je hebt daarnaast ook altijd nog de optie om een gloednieuwe Nexus 4 of Nexus 10 via Ebay te bestellen.

Lees verder na de advertentie.

Samsung meldde al eerder dat de Nexus 10-tablet officieel niet naar Nederland komt. LG heeft nog steeds geen officiële adviesprijs gegeven voor de Nederlandse Nexus 4.

Heeft dit artikel je geholpen?
LG Nexus 4
LG Nexus 4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu