De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Nexus 4 verschijnt op verkoopwebsite, beschikbaar vanaf 30 oktober voor 480 euro

Redactie
25 oktober 2012, 13:54
1 min leestijd

De Nexus 4, Google’s officiële smartphone voor 2013, is al via een pre-orderpagina van de Carphone Warehouse (in Nederland beter bekend als The Phone House) te bestellen en wordt één dag na het Google-evenement, op 30 oktober, naar de klanten verstuurd. De website meldt dat het toestel een 4.7 inch LCD-scherm met een resolutie van 1280 bij 768 pixels, Snapdragon S4 quadcore-processor, 2GB werkgeheugen, NFC, 8 megapixelcamera en Android 4.2 heeft. De Nexus 4 is 9.1 millimeter dik en beschikt over 8GB opslagruimte, dat niet met een microSD-kaart kan worden uitgebreid. De website vermeldt nog geen officiële prijs, maar het toestel is gratis met een abonnement vanaf 31 pond per maand te verkrijgen.

Een gelekte foto (zie onder) van het inventarissysteem van The Carphone Warehouse laat echter een prijs van £389.95 (ongeveer 480 euro) voor de simlockvrije Nexus 4 zien. De smartphone zou in de kleuren zwart en wit beschikbaar komen.

Lees verder na de advertentie.

Het is daarbij interessant om te vermelden dat de foto op de website van The Carphone Warehouse dezelfde persfoto is die vanochtend uitlekte. De betrouwbaarheid van deze persfoto wankelt, mede omdat de notificatiebalk (klok- en batterij-icoon) lijken op de alternatieve Android 4.1-software die voor de Galaxy Nexus te downloaden is. De mogelijke onjuistheid van de notificatiebalk wordt op een andere gelekte persfoto bevestigd, waar de notificatiebalk weer hetzelfde is als in Vanilla Android 4.1. Het is dus niet zeker of The Carphone Warehouse de officiële persfoto’s nog niet heeft ontvangen of dat de gegeven informatie op andere, mogelijk onjuiste bronnen wordt gebaseerd.

Heeft dit artikel je geholpen?
LG Nexus 4
LG Nexus 4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu