Google Nexus One binnenstebuiten gekeerd
Wouter Nijsen

We weten ondertussen allemaal hoe de Google Nexus One er van buiten uitziet. Wat deze Google “superphone” allemaal kan is ondertussen ook duidelijk geworden door de diverse filmpjes die op onder andere YouTube te vinden zijn. Maar hoe de Nexus er van binnen uitziet was nog een groot raadsel. Nu niet meer. Iemand die zijn nieuwsgierigheid niet langer in bedwang kon houden heeft de Nexus opgeschroefd om eens te kijken wat er nu allemaal onder die fraaie behuizing schuilgaat. Op zich is het binnenwerk niet zo spannend en bevat het de onderdelen zoals in de specificaties vermeld.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Het AMOLED scherm blijkt van Samsung afkomstig te zijn en verder is er een 802.11n Wi-Fi chip te vinden die ook een FM-zender/ontvanger aan boord heeft.   Ben je avontuurlijk ingesteld dan kun je met de handleiding direct aan de slag zodra je Nexus One  afgeleverd is.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.