Google Nexus One te koop via Nederlandse webshop

Wouter Nijsen
11 februari 2010, 15:08
1 min leestijd
Google Nexus One te koop via Nederlandse webshop
Google Nexus One

Het duurt helaas nog enige tijd voor de Google Nexus One officieel in Nederland te koop is. Tot nu toe waren potentiële Nexus-klanten in Nederland genoodzaakt hun toevlucht tot eBay te zoeken, of via een kennis in de VS een Nexus rechtstreeks bij Google te bestellen. Webshop Belsimpel biedt nu de Nexus One ook in Nederland aan. De Google Phone is als los toestel én in cominatie met een abonnement te koop.

In de losse verkoop moet de Nexus bij Belsimpel €799 kosten en bij een abonnement is het toestel te verkrijgen vanaf €175.

In dat laatste geval ben je maandelijks wel ruim €130 aan abonnementskosten kwijt. Bij een gemiddeld abonnement van rond de €40 per maand kost de Nexus One altijd nog tussen de €230 en €330. Gezien het feit dat de Nexus One voor ongeveer $600 op eBay te verkrijgen is lijkt het duidelijk dat de aanbieding van Belsimpel niet tot de goedkooptste behoort.

Lees verder na de advertentie.

Ben je echter geen liefhebber van het kopen via een internationale veilingsite en speel je liever op safe door te bestellen via een Nederlandse webshop dan kun je de aanbieding van Belsimpel overwegen. Je kunt natuurlijk ook gewoon nog een paar maanden wachten op het moment dat de Nexus One officieel in Nederland leverbaar is.

Meer informatie is te vinden op Belsimpel.nl

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's