Google Nexus One vanaf volgende week in de UK leverbaar?

Wouter Nijsen
8 februari 2010, 21:53
1 min leestijd
Google Nexus One vanaf volgende week in de UK leverbaar?

De bekende Britse webwinkel Play.com heeft weer eens iets bijzonders te melden. Het lijkt traditie te worden om met releasedata te strooien van toestellen waar mensen naar uitkijken. Eerder was bijvoorbeeld de de Sony Ericsson X10 al eens onderwerp van een gewaagde aankondiging, en nu is het de beurt aan de Google Nexus One. Volgens gegevens die op de site te vinden zijn, is de Nexus One namelijk vanaf volgende week te koop in de UK.

Het vreemde is dat in eerste instantie door Google werd aangekondigd dat de Nexus One ook in Europa alleen via hun eigen webwinkel te koop zou zijn. Dit zou het geval zijn voor zowel de verkoop van losse toestellen als voor de verkoop van toestellen in combinatie met een Vodafone abonnement. Ook de prijs die Play.com voor het toestel vraagt is op zijn minst opmerkelijk te noemen. Als je bij deze webshop een Google Nexus One wilt aanschaffen moet je maar liefst €779,99 afrekenen. Dat is op zijn minst een stevige prijs te noemen.

Lees verder na de advertentie.

Dinsdag 16 februari zal duidelijk zijn of Play.com inderdaad begint met het uitleveren va Google’s superphone, of dat het een zeepbel blijkt.

Via: Play.com

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's