Google Nexus One: verkoopprijs Vodafone Duitsland uitgelekt.
Wouter Nijsen

nexus-oneHet duurt nog tot het voorjaar voordat de Google Nexus One officieel in Europa te verkrijgen zal zijn. Twee dingen zijn in ieder geval zeker: de Nexus One zal simlockvrij  te koop zijn als los toestel of samen met een abonnement van Vodafone. Deze operator is namelijk de Europese partner van Google  die verantwoordelijk is voor  de koppelverkoop van de Nexus One.

Lange tijd was het gissen wat Google’s ‘Superphone’ zou gaan kosten bij het gelijktijdig afsluiten van een abonnement. Er is nu een tipje van de sluier opgelicht. De prijs die Vodafone Duitsland voor de Nexus One gaat rekenen, is namelijk uitgelekt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Bij het afsluiten van een Vodafone-abonnement moet er voor de Nexus One €149,90 afgerekend worden. Helaas is het nog niet bekend om wat voor soort abonnement het gaat en wat de kosten per maand zijn. Zou dit een indicatie zijn voor wat de Nexus One bij Vodafone Nederland gaat kosten? Het wachten is op Vodafone, de enige partij die de juiste bedragen kan verstrekken.

Via: TelefoonAdvies

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.