Google nodigt gebruikers uit voor App Inventor

app inventorGoogle is begonnen met het verzenden van uitnodigingen voor de App Inventor. Een geweldig idee voor een applicatie, maar ontbreekt de programmeerkennis? Misschien lukt het om je droom te verwezenlijken met de App Inventor! Het project valt of staat met de geproduceerde applicaties. De nieuwe dienst van Google zorgt voor een toename aan applicaties, maar of ook de kwaliteit toeneemt? De tijd zal het leren.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Gebruikers maken met de App Inventor gemakkelijk eigen applicaties. Door bepaalde blokken te klikken en te slepen ontstaat al snel een app. Wie tevreden is over de applicatie, kan het programmaatje verzenden naar zijn of haar telefoon om te testen hoe het werkt.

De eerste gelukkigen kregen de afgelopen week het onderstaande mailtje van Google binnen:

Welcome to App Inventor for Android!

The Google account that you are receiving this email on has been given access to App Inventor.

We recommend you start your app building adventures by working through the Getting Started material. You might also want to read more about App Inventor and take a look at some sample apps. Finally, you can ask questions and get help by signing up for the App Inventor Google Group.

Thanks!

Google`s App Inventor Team

Lijkt het jou wel wat om eigen applicaties te maken voor Android? Vul dit formulier in en je krijgt binnen enkele weken bericht van Google. Natuurlijk zijn wij benieuwd wat de bezoekers van AndroidPlanet.nl produceren. We laten ons verrassen!

app inventor screen

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.