Placeholder

De ontwikkelaars van Chromium, de opensource-versie van Google’s eigen Chrome-browser, hebben nieuwe code toegevoegd die het mogelijk maakt om Google Now-kaarten in de browser te laten zien. Google Now, de nieuwe slimme zoekassistent van Android 4.1 Jelly Bean en hoger, wordt hierdoor ook naar de browser gebracht. De code is gespot door Fran §ois Beaufort en op dit moment worden de servers van Google Now met Google Chrome verbonden, dat onder andere geolocatie naar de browser brengt. Dit betekent dat Google Now op basis van de locatie van je browser ook interessante kaarten kan gaan weergeven.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Google Now wordt de laatste tijd flink geüpdatet. Door de laatste update wordt het onder andere mogelijk om instapkaarten van vluchten automatisch te herkennen en te weergeven wanneer je bijna in het vliegtuig moet stappen.

Lees ook ons uitgebreide artikel over de Chrome Android-app, met tips en trucs