‘Google Now-screenshots hinten naar Android 5.0’

Redactie
13 juni 2014, 10:41
1 min leestijd
‘Google Now-screenshots hinten naar Android 5.0’
google now-screenshots

Google heeft recentelijk enkele screenshots gepubliceerd die hinten naar Android 5.0 (nu bekend als Android L, is de nieuwste Android-versie. In de Google Now-screenshots is de tijd ’05:00′ te zien, wat erop kan duiden dat de volgende Android-versie inderdaad de geheel nieuwe Android 5.0 wordt.

De Google Now-screenshots zijn door Google gepubliceerd om de nieuwe WK-feature te promoten. Echter worden de screenshots ook twee weken voor de ontwikkelaarsconferentie Google I/O getoond, waar de verwachting is dat Google een nieuwe Android-versie aankondigt. Het zou zomaar kunnen dat we geen Android 4.5 maar Android 5.0 krijgen.

Lees verder na de advertentie.

Het aankondigen van een nieuwe Android-versie

Het is geen rare aanname om te verwachten dat Google Android 5.0 gaat introduceren. Google heeft bijna elke grote Android-versie op deze manier aangekondigd: kijk maar naar het overzicht van onderstaande screenshots.

nexus-times1

Het is vooralsnog onduidelijk wat Android 5.0 precies gaat brengen. Mogelijk biedt Android 5.0 een nauwe samenwerking met Android Wear, verbeterde beveiligingsopties en introduceert Google mogelijk enkele vernieuwingen omtrent Project Hera of Quantum Paper. Ook de naam van Android 5.0 is nog onduidelijk: de verwachting is dat de nieuwe Android-versie begint met de letter L (de vorige was namelijk de K van KitKat). Wij zetten ons geld op Lollipop.

Lees ook

(via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu