De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Google Now toont nu ook bestellingen van Bol.com

Gijs Ettes
28 november 2013, 14:29
1 min leestijd
Google Now toont nu ook bestellingen van Bol.com
Google Now toont

Google Now toont voortaan ook bestellingen die gebruikers via Bol.com hebben geplaatst. Het webwarenhuis heeft bevestigd als eerste Nederlandse retailer een dergelijke functie te hebben toegevoegd aan de digitale persoonlijke assistent van Google.

Google Now biedt al langer de mogelijkheid om via informatiekaarten internationale bestellingen van bijvoorbeeld Amazon te volgen, maar nu kan dat dus ook met producten besteld bij Bol.com.

Lees verder na de advertentie.

Google Now is een digitale persoonlijke assistent die leert van jouw gedrag en zich met die informatie continu aanpast en verbetert. De Google-dienst bestaat sinds medio vorig jaar en wordt sindsdien meegeleverd op elke smartphone en tablet met Android 4.1 (Jelly Bean) of hoger.

Het programma maakt deel uit van de Google Zoeken-app. Daarmee kun je onder andere (spraak)opdrachten uitvoeren om te zoeken en krijg je gepersonaliseerde resultaten op basis van je locatie. Google Now borduurt daarop voort door informatie precies aan te bieden op het moment dat jij het nodig hebt.

Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het weerbericht, zodat je ‘s ochtends voordat je de deur uit gaat precies weet of je een paraplu nodig hebt of niet. Een veegbeweging omhoog is voldoende om vanuit een homescreen de app te starten.

Lees meer over Google Now

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's