Google opent winkel vol Google- en Android-merchandise

android petjeNa Intel, Yahoo, Apple en Microsoft heeft ook Google een winkel met spullen voor de echte fanboys geopend. Een bezoek aan Silicon Valley is pas compleet als je in deze winkel bent geweest, waar je mokken, shirts, stressballen, frisbee’s, mokken, emmers, koffiebekers, petjes en allerlei andere spullen kunt kopen. Er is veel meer te vinden dan in de online Google Store. De spullen zijn voorzien van Google-logo en de logo’s van YouTube, Blogger en andere Google-merken. Er is een aparte Android-sectie in de winkel, waar je voor 70 dollar de complete serie Android-poppetjes kunt kopen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Blogger Louis Gray ging langs in de winkel en maakte onderstaand filmpje. Wie zelf op pad wil gaan, kan terecht op 2000 Charleston Road in Mountain View. Dit gebouw staat bekend als 2000 Alza omdat er voorheen een kantoor van Alza Pharmaceuticals was gevestigd.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.