Google organiseert persbijeenkomst op 5 januari

Nexus OneGoogle heeft media zoals The Wall Street Journal, Gizmodo en Engadget uitgenodigd om op 5 januari naar het hoofdkantoor in Mountain View te komen. Handig is dat niet, want veel mensen zitten op 5 januari al in Las Vegas voor de CES (Consumer Electronics Show). In de uitnodiging wordt met geen woord over de Nexus One gerept, maar uit de tekst valt op te maken dat het om Android moet gaan: “With the launch of the first Android-powered device just over a year ago, we’ve seen how a powerful, open platform can spur mobile product innovation.”

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Google heeft de Nexus One weliswaar uitgedeeld aan eigen personeel, maar ze hebben nog geen officiële aankondiging gedaan. Het evenement begint met een één uur durende presentatie, gevolgd door een vragensessie van 30 minuten en anderhalf uur voor demonstraties.

De meeste informatie is inmiddels bekend over het toestel (waaronder de specificaties). De aankondiging zal waarschijnlijk vooral betrekking hebben op de manier waarop Google het toestel gaat verkopen, al dan niet met hulp van T-Mobile. Over abonnementsprijzen, voorwaarden en toestelprijs is tot nu toe nog niets bekendgemaakt. Google heeft de persbijeenkomst zoals gezegd precies aan het begin van de CES gepland. Ze hadden de kans om daarmee dit jaar de show te stelen op de CES als meest belangrijke aankondiging. Maar Google blijft liever op haar eigen hoofdkantoor.
persbijeenkomst

Via: WSJ
Tipgever: Sebas

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.