De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Google Phone blijft voorlopig slechts gerucht

Redactie
15 juli 2008, 6:07
1 min leestijd

Afgelopen weekend was er flink wat commotie in de blogosphere rondom de Google Phone. Dan Cox van De Hollywood reporter kwam met het verhaal dat de topmannen van Google tijdens een persconferentie over de Google Phone hadden gesproken. Hij had het mis.

Lees verder na de advertentie.

Het feit dat enkel de Hollywood Reporter en niet de grote nieuwsmakers (zoals Reuters, AP, CNBC en de New York Times) met dit verhaal kwam was een eerste aanwijzing dat Cox de persconferentie verkeerd begrepen had. Maar wat werd er dan wel gezegd op die persconferentie?

Ken Li van Reuters heeft haar notities beschikbaar gesteld aan de Sillicon Alley Insider. Wanneer het in de persconferentie over Android gaat, het besturingssysteem voor mobiele telefoons, wordt er het volgende gezegd:”
larry: we have android phones obvioulsy. I know that there’s a hypothetical google phone. Eric: they’ll call it the google phone no matter what you call it. we’re just going to have to deal with this…”

De topmannen van Google geven aan dat mobiele telefoons met het besturingssysteem Android altijd beschreven worden als de Google Phone. In het verdere verloop van de persconferenties wordt er dan ook soms gepraat over een Google Phone terwijl het eigenlijk om mobiele telefoons met Android gaat. Google houdt zich dus niet bezig met de hardware en concentreert zich momenteel volledig op Android.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu