Video: Google geeft teaser vrij voor Pixel 2-aankondiging op 4 oktober

Thomas Haenen
14 september 2017, 14:33
2 min leestijd
Video: Google geeft teaser vrij voor Pixel 2-aankondiging op 4 oktober

De Google Pixel 2 wordt over minder dan een maand officieel aangekondigd, zo suggereert een nieuw billboard van het bedrijf.

Lees verder na de advertentie.

Google Pixel 2 aankondiging binnenkort

Update 14:30: Google heeft het evenement inmiddels bevestigt met een video. In een korte teaser komen allerlei telefoon-gerelateerde vragen bij, zoals ‘Wat is er mis de accu van mijn smartphone’ en ‘Waarom is mijn opslagruimte altijd op?’. Dat suggereert dat de Google Pixel 2 het antwoord op deze vragen wordt.

Originele bericht: Hoewel de meeste fabrikanten hun evenementen aankondigen met een uitnodiging of persbericht, doet Google het met een ouderwets billboard. Het bedrijf heeft een groot bord geplaatst in de Amerikaanse stad Boston, met daarop de tekst ‘Ask more of your phone’. Daaronder staat een datum van 4 oktober. Verdere informatie ontbreekt, maar gespeculeerd wordt dat het bedrijf op die dag zijn nieuwe smartphones aankondigt.

Google Pixel 2-aankondiging

Google zelf heeft nog niet gereageerd op de speculatie, maar de hint lijkt vrij duidelijk. Geruchten dat de Pixel 2 begin volgende maand aangekondigd wordt zoemen al een tijdje rond. Bovendien is het precies een jaar na de introductie van de eerste Google Pixel. Ook dat toestel werd op 4 oktober gepresenteerd.

Het zoekbedrijf zou zelfs een groot aantal hardwareproducten gepland hebben voor het evenement, naast de Google Pixel 2 en Pixel XL 2. Zo zouden ook een kleine versie van de Google Home-speaker, een nieuwe Chromebook Pixel en draadloze oordopjes met ingebouwde Google Assistant op de planning staan.

De Google Pixel 2 wordt door HTC geproduceerd, terwijl LG de Pixel XL 2 voor zijn rekening neemt. Beide hebben waarschijnlijk een design dat sterk lijkt op de originele Pixel, met een achterkant die half uit glas en half uit metaal bestaat. De Pixel 2 heeft waarschijnlijk een drukgevoelige zijkant, waardoor je kan knijpen in het frame om apps te openen. Hoewel andere vlaggenschepen voorkantvullende schermen hebben, is de verwachting dat beide Pixel-smartphones nog relatief grote randen rond het beeld krijgen.

Lees het laatste nieuws over Google

Bron afbeelding: Droid-Life
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Pixel 2
Google Pixel 2

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu