Livestream: volg de onthulling van de Google Pixel 2 en Home Mini

Thomas Haenen
4 oktober 2017, 17:30
2 min leestijd
Livestream: volg de onthulling van de Google Pixel 2 en Home Mini

Om 18:00 uur Nederlandse tijd vindt het Made by Google-evenement plaats, waar de zoekgigant nieuwe hardware presenteert. Met deze livestream volg je de onthulling van de Google Pixel 2.

Lees verder na de advertentie.

Check de Google Pixel 2 livestream

Hoewel we Google vooral kennen als een softwarebedrijf, zetten de Amerikanen de laatste jaren steeds meer in op eigen hardware. Van de Chromecast tot zelfrijdende auto’s: de fabrieken van het zoekbedrijf lijken op volle toeren te draaien. Vanavond om 18:00 uur wordt het productaanbod verder uitgebreid.

October 4th - Google Event

Centraal tijdens het event staan waarschijnlijk de Google Pixel 2 en Pixel 2 XL, smartphones die de nieuwste hardware en software combineren en daarmee het beste van Android vertegenwoordigen. Maar ook de Google Home Mini zou op de planning staan, een kleinere versie van Googles stemgestuurde speaker. Daarnaast gaan er geruchten over een opvolger voor de Chromebook Pixel, een nieuwe Daydream View-headset en enkele verrassingen.

Via bovenstaande livestream kijk je mee met de presentatie. Het evenement trapt af om 18:00 uur Nederlandse tijd en duurt naar verwachting ruim een uur. Na afloop kun je op Android Planet terecht voor meer informatie over de aangekondigde producten.

Meer over de Google Pixel 2

Bij de Pixel-smartphones pakt Google altijd uit met de beste hardware van het moment. Zowel de Pixel 2 als de Pixel 2 XL hebben een Snapdragon 835-chip, 4GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte. Achterop zit een 12,3 megapixel-camera, die door de beeldverwerkingssoftware van Google mooie kiekjes schiet onder alle omstandigheden. De Pixel 2 XL heeft tevens een voorkantvullend scherm met slechts aan de boven- en onderkant kleine randen.

Het grootste vraagteken is nog of de Made by Google-producten dit jaar wél in Nederland verschijnen. Google presenteerde vorig jaar ook al een aantal nieuwe apparaten, maar geen van allen werden hier uitgebracht. De Pixel was hier enkel via grijze import en voor een forse meerprijs verkrijgbaar.

Lees het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Pixel 2
Google Pixel 2

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu