De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Uitgelekte Google Pixel 3-foto’s tonen toestel zónder notch’

Thomas Haenen
31 augustus 2018, 9:15
1 min leestijd
‘Uitgelekte Google Pixel 3-foto’s tonen toestel zónder notch’

Van de Google Pixel 3 XL hebben we in de voorbije weken al veel beelden voorbij zien komen, maar de ‘normale’ Pixel 3 bleef tot nu toe onzichtbaar. Nu is ook dit kleinere model op beeld vastgelegd.

Lees verder na de advertentie.

Google Pixel 3 foto’s uitgelekt

De gewone Google Pixel 3 heeft geen notch, zo blijkt uit foto’s die een anonieme gebruiker heeft gedeeld op Reddit. In plaats daarvan zitten er smalle zwarte balken boven- en onderaan het beeld. De Google Pixel 3 XL, waarvan al eerder foto’s verschenen, heeft wel een aanzienlijke inkeping bovenaan het beeld.

Foto’s van de achterkant tonen een toestel dat sterk lijkt op de Pixel 2 XL, van vorig jaar. Deze achterzijde is grotendeels van metaal gemaakt, met een kleine glazen strook bovenaan voor de (enkele) camera. Ook de vingerafdrukscanner is achterop te vinden.

De Reddit-gebruiker deelde tevens enkele screenshots van een benchmark-app, die een blik bieden op de specificaties van de Google Pixel 3. Niet alle informatie lijkt te kloppen met eerdere geruchten – mogelijk gaat het om een pre-release toestel dat nog niet over de definitieve hardware beschikt.

Zo heeft de Pixel 3 volgens de screenshots een 8 megapixel-camera met een diafragma van f/1.8. De accucapaciteit is zo’n 3000 mAh en het scherm heeft een full hd-resolutie. De chipset wordt niet genoemd, al verwachten we dat de Pixel 3 net als zowat alle andere vlaggenschepen van dit jaar een Snapdragon 845 gebruikt.

Onthulling in oktober

Volgens bronnen wordt de nieuwe smartphone op 9 oktober officieel onthuld, op een evenement in New York, al heeft Google dat nog niet bevestigd. Naast smartphones worden er waarschijnlijk ook smartwatches, laptops en een verbeterde Chromecast gepresenteerd.

Lees het laatste nieuws over Google

Bron: Reddit
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Pixel 3
Google Pixel 3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu