De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Eerste persrenders Google Pixel 3 en Pixel 3 XL verschijnen online’

Thomas Haenen
18 september 2018, 17:04
2 min leestijd
‘Eerste persrenders Google Pixel 3 en Pixel 3 XL verschijnen online’

De mogelijke eerste persrenders van de Google Pixel 3 en Pixel 3 XL zijn gelekt. Daarop is toch weer een notch te zien, wat suggereert dat recente complottheorieën over de Pixel 3 XL niet kloppen.

Lees verder na de advertentie.

Google Pixel 3 renders tonen toch een notch

De voor- en achterkant van de Google Pixel 3 en Pixel 3 XL zijn duidelijk te zien op nieuwe renders van NieuweMobiel. Als deze website het bij het juiste eind heeft, beschikt de Pixel 3 XL over een grote notch bovenaan het beeld. Deze inkeping herbergt de speaker en dubbele camera. De twee lenzen worden waarschijnlijk gebruikt voor betere selfies en gezichtsherkenning.

Googler Pixel 3 renders

Op de foto’s zien we ook dat de Google Pixel 3 een vrij traditioneel ontwerp heeft, met flinke randen boven en onder het scherm. Een homeknop ontbreekt; beide smartphones hebben een vingerafdrukscanner achterop.

De foto’s komen waarschijnlijk van een accessoiremaker. De achterkant van beide smartphones wordt namelijk bedekt door een hoesje van textiel. Kleine gaatjes achterop tonen een relatief grote, enkele camera, led-flitser en de vingerafdrukscanner. Daarmee is Google één van de weinige fabrikanten die een Android-vlaggenschip zonder dubbele camera maakt.

Specificaties Google Pixel 3 al bekend

Het Pixel-tweetal is het slechtstbewaarde geheim van de mobiele wereld. In de voorbije weken zijn vrijwel alle details al gelekt. In Oost-Europa was het toestel vorige maand zelfs al verkrijgbaar op de zwarte markt. Zo weten we dat beide smartphones beschikken over een Snapdragon 845-chip, 4GB werkgeheugen en Android Pie.

Sommige bronnen beweren dat Google in het geniep werkt aan Pixel-smartphone met een volledig voorkantvullend scherm, zonder notch. Deze complottheorieën zijn gebaseerd op opmerkelijke hints van het bedrijf en andere aanwijzingen. Op 9 oktober horen we meer: dan vindt in New York en Parijs het ‘Made by Google’-evenement plaats, waar de smartphones uit de doeken worden gedaan.

→ Opinie: Google houdt ons voor de gek met de gelekte Pixel 3 XL

Check het laatste Google-nieuws

Bron: NieuweMobiel
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Pixel 3
Google Pixel 3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu