De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Dit vinden internationale media van de Google Pixel 3 en Pixel 3 XL

Michel van 't Klaphek
16 oktober 2018, 8:55
3 min leestijd
Dit vinden internationale media van de Google Pixel 3 en Pixel 3 XL

De eerste internationale reviews van de Google Pixel 3 en Pixel 3 XL staan online en men is het over één ding eens: de camera’s zijn ontzettend goed.

Lees verder na de advertentie.

Google Pixel 3 review round-up

De Google Pixel 3 en Pixel 3 XL komen officieel niet in Nederland uit, maar is in onder meer de Verenigde Staten wel verkrijgbaar. Een aantal internationale websites hebben de nieuwe Google-toestellen al aan de tand gevoeld en ze zijn het over één ding unaniem eens: de Pixel 3 en Pixel 3 XL maken erg goede foto’s. Op andere gebieden verschillen de meningen juist.

Hieronder zetten we de conclusies van een aantal reviews op een rij, zodat je ze kunt vergelijken.

The Verge

The Verge is van mening dat Google met de twee nieuwe toestellen is teruggegaan naar de basis. Men heeft geluisterd naar de kritiek op de Pixel 2 en 2 XL van vorig jaar, en deze punten verbeterd. De website is vooral te spreken over het grote scherm van beiden en de uitmuntende camera. Over de achterkant, die gemakkelijk zou krassen, en de notch van de Pixel 3 XL, die nogal aanwezig is, is men minder onder de indruk.

Check de videoreview van The Verge:

9To5Google

Ook 9To5Google roemt het scherm van beide vlaggenschepen. Waar de Pixel 3 (XL) echter vooral in uitblinkt, is de camera. Men noemt de Pixel 3 XL de beste smartphonecamera van het moment en is ook onder de indruk van slimmer geworden software. Het enige nadeel is de accuduur, die volgens de website minder is dan van de Galaxy Note 9.

Lees de hele review op 9To5Google

TechRadar

TechRadar sluit zich aan bij haar voorgangers: de Pixel 3 maakt de beste foto’s van het moment. De 12,2 megapixel-camera aan de achterkant blinkt vooral uit bij weinig licht. De website vindt de Pixel 3 beter dan zijn grotere broer, omdat hij makkelijker in de hand ligt. Echte power-users zijn beter af bij de Pixel 3 XL vanwege de betere accuduur.

Lees de hele review op TechRadar

Made by Google 2018 samenvatting

Wired

Bij Wired zijn ze zeker van hun zaak: wie dit jaar een nieuwe Android-telefoon koopt moet een Pixel 3 (XL) halen. Wederom wordt hij neergezet als beste smartphonecamera van het moment en ook de software is razendsnel. Opvallend genoeg vindt men de accuduur van de Pixel 3 prima, terwijl TechRadar deze juist ondermaats vond.

Lees de hele review op Wired

CNET

CNET is ook onder de indruk van de camera en roemt de mogelijkheden van Google Assistent. Jammer genoeg gaat dit punt niet helemaal op voor Nederland, omdat onze versie onderdoet voor de Amerikaanse variant. CNET is kritisch op de notch van de Pixel 3 XL en vindt ook het ontbreken van een hoofdtelefooningang een gemiste kans.

Lees de hele review op CNET

Pixel 3 in Nederland

Officieel komen de nieuwe Google-telefoons niet in Nederland uit maar bijvoorbeeld wel in Duitsland. Via grijze import is het daardoor mogelijk om ze alsnog in huis te halen. Lees ons artikel waarin we uitleggen hoe je de Pixel 3 (XL) in Nederland kunt bestellen.

Het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Pixel 3
Google Pixel 3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu