Video: Zo ziet de Camera-app van de Google Pixel 4 (XL) eruit

Michel van 't Klaphek
11 september 2019, 20:14
2 min leestijd

Met nog ruim een maand te gaan tot de officiële presentatie van de Google Pixel 4 en Pixel 4 XL is vrijwel alles al voortijdig bekend. Een nieuwe, duidelijke video doet ook een duit in het zakje en toont onder meer de nieuwe Camera-app.

Lees verder na de advertentie.

Google Pixel 4 video opgedoken

Het filmpje is afkomstig van AnhEm TV, een Vietnamese YouTuber. In het ruim zes minuten durende filmpje is de Google Pixel 4 vanuit alle hoeken en standen te zien. De achterkant is wit, terwijl de voorkant zwart kleurt. De zijkanten zijn vermoedelijk matte afgewerkt, wat voor meer grip zorgt.

De YouTuber besteedt veel aandacht aan de Camera-app van de Pixel 4. Dit is niet zo gek natuurlijk, aangezien Google-telefoons bekend staan om hun indrukwekkende foto- en videokwaliteit. Gezien de haperende werking van de Camera-app lijkt het erop dat de YouTuber een prototype van de Pixel 4 demonstreert.

Aan de onderkant van het scherm kun je uit verschillende modi kiezen. Daarboven zit de knop om een foto te maken of video te starten. Wil je een timer instellen of de flitser inschakelen? Dan moet je eerst de ‘pil’-knop aan de onderkant naar boven vegen. Het lijkt er daarmee op dat de Android 10 gebarenbediening ook in de Camera-app wordt toegepast.

Verder laat het filmpje ook ‘Smooth Display’ zien. Hiermee wordt de ververssnelheid van het scherm automatisch ingesteld tussen 60 en 90Hz. Ook zien we de functie ‘Ambient EQ’ in het instellingenscherm voorbijkomen. Hierbij wordt de warmte van het scherm zich automatisch aan de omgeving aan.

Ook interessant: Google verklapt: Pixel 4 krijgt snelle gezichtsherkenning en herkent handbewegingen

Over de Google Pixel 4 (XL)

Volgens geruchten krijgt de Google Pixel 4 XL een 6,3 inch-scherm, net zo groot als het display van de Pixel 3 XL. Het toestel wordt vermoedelijk aangestuurd door een Snapdragon 855-chip, 6GB werkgeheugen en 64GB opslag. Op de achterkant is een driedubbele camera aanwezig. Check alle Google Pixel 4-geruchten in ons overzicht.

Lees het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu