De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Google kondigt Pixel 4 (XL) en meer producten aan op 15 oktober

Michel van 't Klaphek
16 september 2019, 18:27
2 min leestijd
Breaking
Google kondigt Pixel 4 (XL) en meer producten aan op 15 oktober

Op 15 oktober is het zover. Dan onthult Google de Pixel 4 en Pixel 4 XL. Misschien krijgen we hier ook wel een nieuwe Google Home, Pixel 4a of andere Google-producten te zien.

Lees verder na de advertentie.

Google Pixel 4-presentatie op 15 oktober

Google heeft de uitnodigingen verstuurd voor een nieuwe editie van Made by Google. Het evenement vindt op 15 oktober plaats in New York stad en begint om 19:00 uur Nederlandse tijd. De onthulling is via een YouTube-livestream te volgen. Zoals altijd maakt het bedrijf niet bekend wat er precies wordt aangekondigd. Wel staat in de aankondiging dat we meerdere Google-producten te zien krijgen.

google pixel 4

Afgaande op vorige edities kunnen we daarom een inschatting maken van wat er 15 oktober wordt onthuld. Bovendien heeft Google zelf weinig moeite gedaan om het bestaan van de Pixel 4 (XL) geheim te houden. Sterker nog, het zoekbedrijf maakte het design van het vlaggenschip zelf bekend door een foto op Twitter te plaatsen.

Lees ook: Wat we weten over de Google Pixel 4: het volgende Android-vlaggenschip

Made by Google 2019: de verwachtingen

Ook weten we dat de Pixel 4 en Pixel 4 XL over een nieuw soort gezichtsherkenning beschikken. Deze techniek heet Project Soli. Daarnaast is het vlaggenschip de afgelopen maanden meermaals in het wild gespot. Ook valt het aantal Pixel 4-renders niet meer op een hand te tellen.

Tijdens Made by Google-events worden altijd meerdere producten gepresenteerd. Naar verwachting is het bedrijf bezig met een nieuwe Google Home Mini, die volgens geruchten uitkomt als de Nest Mini. Ook zou men bezig zijn met een Pixel 4a, een betaalbaar alternatief voor de Pixel 4 (XL).

Vorig jaar kondigde Google naast de Pixel 3 en Pixel 3 XL ook de Pixelbook aan, een high-end Chromebook die zware taken aankan. Deze laptop is niet officieel in Nederland uitgekomen, maar waarschijnlijk onthult Google 15 oktober wel een opvolger: de Pixelbook 2. Tot slot worden er misschien meer details bekendgemaakt over Google Stadia, de streamingdienst voor games.

De redactie van Android Planet zit op 15 oktober in de startblokken om verslag te doen van de Pixel 4-presentatie. Schrijf je in voor de nieuwsbrief of download de gratis app om niks te missen!

Lees meer over Google

Bron: The Verge
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Pixel 4
Google Pixel 4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu