De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Google Pixel 4a-release uitgesteld naar 23 oktober’

Stijn Wanders
14 juni 2020, 11:41
1 min leestijd
‘Google Pixel 4a-release uitgesteld naar 23 oktober’

Google heeft de Pixel 4a-release mogelijk uitgesteld tot oktober. Hierdoor verschijnt het toestel waarschijnlijk vele maanden later dan gepland.

Lees verder na de advertentie.

Google Pixel 4a-release weer uitgesteld

Volgens een nieuw gerucht van Jon Prosser heeft Google wederom de Pixel 4a-release uitgesteld, ditmaal naar de maand oktober. De bekende lekker zegt dat de zwarte variant nu gepland staat om op 23 oktober te lanceren. Het toestel wordt – als het goed is – nog wel op 13 juli aangekondigd.

google pixel 4a

Prosser liet in mei nog weten dat de zwarte Pixel 4a op 6 augustus zou lanceren. Een blauwe variant van het toestel stond gepland om op 1 oktober te verschijnen. Dit blauwe toestel is nu volgens de lekker geschrapt.

‘Pixel 4a is eigenlijk Pixel 5’

Deze nieuwe indicaties worden in een reactie op Prossers tweet volledig tegengesproken door een andere bekende lekker, Ishan Agarwal. Hij beweert dat de specificaties die we nu kennen van de Pixel 4a eigenlijk helemaal niet bij dit toestel horen.

In plaats daarvan zegt Agarwal dat het mogelijk gaat om een Pixel 5. De lekker voegt hieraan toe dat hij deze informatie in eerste instantie niet bekend kon maken, omdat hij te weinig bewijs had. Hierdoor kunnen we dit gerucht beter met een korreltje zout nemen.

Aangezien de Pixel 4a zoveel later verschijnt dan de bedoeling was, is nu zo’n beetje alles al bekend over het toestel. Bekijk hier de vermoedelijke specificaties van de Google Pixel 4a. Over de Pixel 5 waren er tot nu toe vooral geruchten over de processor en prijs. Tot slot hoorden we geluiden over een mogelijkheid voor de Pixel 5 om draadloos op te laden.

Wil je op de hoogte blijven van Googles komende apparaten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en download de Android Planet-app om niets te missen.

Meer artikelen over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Pixel 4a
Google Pixel 4a

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu