De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Google Pixel 4a-release mogelijk uitgesteld naar juni

Stijn Wanders
12 mei 2020, 9:13
2 min leestijd
Google Pixel 4a-release mogelijk uitgesteld naar juni

De release van de Google Pixel 4a is mogelijk uitgesteld naar juni. Voorheen gingen we uit van een lancering in de komende twee weken.

Lees verder na de advertentie.

Google Pixel 4a-release uitgesteld naar 5 juni

De Google Pixel 4a verschijnt waarschijnlijk drie weken later dan verwacht. Volgens Caschys Blog start Vodafone op 5 juni met de verkoop van het apparaat. Dit zou de verkoopdatum zijn die interne documenten van Vodafone Duitsland vermelden.

Caschys Blog liet eind april nog weten dat de Pixel 4a op 22 mei zou worden aangeboden door Vodafone. Deze informatie kwam van dezelfde bron als die voor het nieuwe bericht is gebruikt. Volgens het bericht heeft Vodafone de verkoopdatum later aangepast naar drie weken later.

google pixel 4a

De website vond geen verklaring van Vodafone voor de datumwijziging. Dit lijkt daarentegen vrij makkelijk op te maken uit het laatste nieuws van Google. De oorspronkelijke verkoopdatum van 22 mei was in eerste instantie logisch, aangezien dit kort na het Google I/O-evenement zou zijn. Het evenement is echter recent afgelast vanwege het coronavirus,

Pixel 4a op Android 11-evenement

Nu is het eerstvolgende belangrijke Google-evenement de lancering van de publieke Android 11-bèta. De livestream hiervan vindt plaats op 3 juni. Het lijkt daarom logisch dat Google de telefoon presenteert tijdens hetzelfde evenement. Hierdoor is het bedrijf in staat om zowel hardware- als softwarefuncties te presenteren. Daarbij is er op dat moment al een podium voor het komende toestel, wat met de annulering van I/O 2020 nu niet geval is.

Toch blijft het gaan om een gerucht, waarvan de nauwkeurigheid pas bewezen wordt als het zover is. Caschys Blog gebruikt nu echter dezelfde methode als die het vorig jaar gebruikte om accuraat de Pixel 3a-lancering te voorspellen. Met dit alles in het achterhoofd lijkt een Pixel 4a-release binnen een maand erg aannemelijk.

Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief en download de Android Planet-app als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste geruchten en het laatste nieuws.

Lees het laatste nieuws over Google

Bron: Caschys Blog
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Pixel 3a
Google Pixel 3a

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu