De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Laatste kans: win de nieuwe Google Pixel 6 bij Android Planet, ter waarde van 649 euro!

Colin Baak
28 oktober 2021, 12:20
2 min leestijd
Laatste kans: win de nieuwe Google Pixel 6 bij Android Planet, ter waarde van 649 euro!

De nieuwe smartphones van Google zijn er en bij Android Planet maak je kans op een gloednieuwe Google Pixel 6 ter waarde van 649 euro! Zou jij graag het toestel willen winnen? Vul het winactie-formulier in en maak direct kans.

Lees verder na de advertentie.

Winnaar bekend, check snel of jij gewonnen hebt

Meedoen met deze winactie is niet meer mogelijk. We hebben de winnaar bekendgemaakt in een los artikel; Winnaar Google Pixel 6 bekend, check snel of jij gewonnen hebt.

Google Pixel 6 winactie: zo doe je mee!

De twee nieuwe gloednieuwe toestellen van Google zijn inmiddels gepresenteerd. Zo weten we inmiddels alles over de de aankomende Google Pixel 6 en Pixel 6 Pro. Check natuurlijk ook ons artikel waarin we alles uitleggen over de nieuwe Pixel 6-serie.

Niet alleen de redactie van Android Planet kijkt uit naar de toestellen, maar ook veel van onze lezers. De artikelen over de Pixels worden goed gelezen en de hype voor deze toestellen is groter dan ooit. Daarom maak je bij ons kans op een gloednieuwe Google Pixel 6! We geven namelijk een 128GB-variant van de Sorta Seafoam-versie weg met een adviesprijs van maar liefst 649 euro. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is onderstaand formulier invullen.

Zie je niks? Klik/tik hier om het Google Pixel 6-formulier in te vullen

Google Pixel 6

Meedoen tot en met 28 oktober

Android Planet gaat persoonlijk voor jou op pad om er eentje te scoren. De releasedatum is 28 oktober en je hebt tot 23.59 die dag om mee te dingen. Daarna sluiten we het formulier en kiezen we geheel willekeurig een winnaar of winnares. Die maken we vervolgens zo snel mogelijk bekend in een update van dit artikel.

Meer over de Google Pixel 6

Nu al alles weten over de Google Pixel 6? Check dan het laatste nieuws over het toestel. Zo heeft ‘ie een scherm van 6,4 inch met een hoge resolutie en ververssnelheid van 90Hz. Dat zorgt ervoor dat pixels 90 keer per seconde verversen, wat weer zorgt voor een soepele ervaring.

Selfies maak je met de frontcamera en op de achterkant vind je nog eens twee sensoren. Het toestel komt op de markt in drie kleuren en meerdere versies qua opslag en wordt aangestuurd door de zelf ontwikkelde Tensor-chip.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Pixel 6
Google Pixel 6

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu