De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Downloaden maar: alle officiële Pixel 7 (Pro)-wallpapers

Colin Baak
13 oktober 2022, 15:04
1 min leestijd
Downloaden maar: alle officiële Pixel 7 (Pro)-wallpapers

Wil je een achtergrond van de Google Pixel 7 (Pro) gebruiken op je eigen toestel? Dat kan! Alle wallpapers van de 7 en 7 Pro zijn nu te downloaden en wij leggen uit hoe dat werkt.

Lees verder na de advertentie.

Download alle Google Pixel 7 (Pro)-wallpapers

Onlangs zijn de nieuwste smartphones van Google officieel gepresenteerd. Ze zijn uitgerust met snellere hardware en heel wat vernieuwde functies. Tevens zijn het de eerste toestellen die standaard draaien op Android 13. Dat betekent ook dat we nieuwe achtergronden zien en die zijn nu te downloaden voor iedereen.


Via de bekende website XDA Developers kun je ze allemaal vinden en downloaden. Ze hebben een hoge resolutie van 2400 bij 1080 of 3120 bij 1440 pixels en veren staan centraal in allerlei vormen en kleuren. Downloaden doe je makkelijk via deze link en in totaal gaat het om 15 stuks.

Google Pixel 7 (Pro): review verschijnt binnenkort

De review over de Google Pixel 7 en Pixel 7 Pro verschijnt binnenkort op Android Planet. Wel kun je al terecht in de Pixel 7 (Pro) preview, waarin we je kort meenemen langs onze eerste indrukken.

Zowel de Pixel 7 als Pixel 7 Pro zijn vanaf nu officieel in Nederland te koop. De duurdere Pixel 7 Pro kost 899 (128GB) of 999 (256GB) euro. De normale Pixel 7 heeft een adviesprijs van 649 euro voor de 128GB-variant, de 256GB-versie kost 749 euro.

Uiteraard hebben we nog meer geschreven over de Google-smartphones. Zo leggen we je alles uit over gezichtsherkenning en zetten we de verschillen tussen beide grootmachten op een rijtje. We hebben alles verteld over het updatebeleid en de Pixel 7 vergeleken met de Pixel 6 van vorig jaar.

Meer lezen over de Google Pixel 7 (Pro):

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Pixel 7
Google Pixel 7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu