De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Google Pixel C vanaf 8 december verkrijgbaar in Nederland

Gijs Ettes
3 december 2015, 14:43
1 min leestijd
Google Pixel C vanaf 8 december verkrijgbaar in Nederland

Google brengt de Pixel C, zijn nieuwe tablet met een afneembaar toetsenbord en een 10,2 inch-scherm, op 8 december uit in Nederland. De modellen met 32GB en 64GB opslag gaan respectievelijk 499 en 599 euro kosten.

Lees verder na de advertentie.

Google Pixel C release in Nederland

De Nederlandse Google Pixel C release vindt volgende week plaats in Nederland, zo meldt Tweakers.  Onduidelijk is of de Google-tablet dan ook meteen in België verkrijgbaar wordt. Geïnteresseerden kunnen straks in de Play Store terecht voor het apparaat. Het toetsenbord van de Pixel C wordt apart verkrijgbaar voor 169 euro.

google pixel c release

De Pixel C draait uit de doos op Android 6.0 (Marshmallow)  en wordt aangedreven door een Nvidia X1-chip met een quadcore-processor en een Maxwell-gpu. Ook is de tablet voorzien van 3GB RAM  en een 10,2 inch-scherm met een resolutie van 2560 bij 1800 pixels. De pixeldichtheid bedraagt daarmee circa 308 ppi.

Verder heeft de tablet de beschikking over een usb-c-poort. Het apart verkrijgbare toetsenbord wordt middels bluetooth gekoppeld en werkt met een magnetische verbinding. Hierdoor kan het scherm gemakkelijk worden versteld in verschillende posities. Op een volle acculading gaat het toetsenbord ongeveer twee maanden mee.

Lees het laatste nieuws over Google

Bron: Tweakers
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Pixel C
Google Pixel C

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu