Zo koop je de Google Pixel in Nederland

De Google Pixel wordt plotseling toch in Nederland verkocht. Webwinkel Belsimpel heeft een kleine voorraad van Google’s smartphone die direct leverbaar is.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Google Pixel kopen

Consumenten die de Google Pixel kopen bij Belsimpel, hebben het toestel de volgende dag al in huis. De webwinkel heeft het toestel per direct op voorraad. Het gaat wel enkel om de 32GB-variant van het toestel. De grotere Google Pixel en modellen met 128GB opslagruimte zijn nog niet leverbaar. Belsimpel kon nog niet direct zeggen wanneer deze wel beschikbaar zijn. Je kunt de beste Google Pixel aanbiedingen met abonnement hieronder vinden, of op onze toestelpagina.

Google Pixel
9,0
Welke Google Pixel wil je?
Wij hebben momenteel geen Google Pixel aanbiedingen voor je.
Sim only nodig?

Was je van plan een Google Pixel te kopen in Nederland, dan is de webwinkel vooralsnog je enige optie. Het toestel verscheen vorige week in verschillende landen, waaronder Duitsland en de Verenigde Staten. Belsimpel importeert zijn Pixels vermoedelijk uit één van die landen, maar de smartphone wordt gewoon geleverd met Nederlandstalige software en twee jaar garantie. Het is echter nog altijd onbekend of en wanneer de Pixel officieel in Nederland verschijnt.

made by google

Meer over de Google Pixel

De Google Pixel is het nieuwe vlaggenschip voor Android. Zo is het de eerste smartphone voorzien van Android 7.1 Nougat, inclusief de unieke Pixel Launcher. Deze beschikt over uitgebreide integratie met de stemgestuurde Google Assistant. Ook zijn er app shortcuts, aangepaste icoontjes en dynamische achtergronden.

Maar ook op het gebied van hardware loopt de Pixel voorop. Het toestel is voorzien van de Snapdragon 821, de krachtigste chip die Qualcomm op dit moment aanbiedt. Achterop zit een 12,3 megapixel-camera, die dankzij Google’s nieuwe HDR+-technologie onder vrijwel alle omstandigheden nog scherpe en kleurrijke foto’s weet te schieten.

AndroidPlanet kon onlangs al aan de slag met het toestel. In onze voorlopige Google Pixel XL review waren we zeer te spreken over de smartphone. “De Google Assistant is slim, snel en handig, de camera zet zeer kekke kiekjes neer en de hardware zorgt voor vlotte prestaties.”

Lees het laatste nieuws over Google

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.