Made by Google-event livestream: zo kijk je naar de Google Pixel onthulling

Thomas Haenen
4 oktober 2016, 16:01
1 min leestijd
Made by Google-event livestream: zo kijk je naar de Google Pixel onthulling

Om 18:00 uur Nederlandse tijd begint het #madebygoogle-event. We hebben de livestream van de Google Pixel onthulling voor je klaargezet, zodat je alle aankondigingen kunt volgen.

Lees verder na de advertentie.

Check onze nabeschouwing van het Google Event op Facebook Live

Google Pixel livestream kijken

Hoewel veel details de afgelopen weken al zijn uitgelekt, zijn de verwachtingen voor het evenement hoog. Medewerkers van Google hebben al laten doorschemeren dat we enkele belangrijke aankondigingen voor de toekomst van Android kunnen verwachten. Dat zou betekenen dat we vanavond niet alleen verrassingen op het gebied van hardware, maar ook op het gebied van software te zien krijgen.

#madebygoogle

Met bovenstaande Google Pixel livestream kun je de aankondigingen live volgen. Het evenement begint om 18:00 uur Nederlandse tijd. Het is nog niet bekend hoe lang het duurt, maar gezien het grote aantal aankondigingen zal Google er al gauw een uur voor uittrekken.

Toch zijn consumentenproducten waarschijnlijk de focus van het bedrijf. De hoofdrol is weggelegd voor de Google Pixel en Pixel XL, de twee smartphones die al meerdere malen zijn uitgelekt. Ook verwachten we een Chromecast Ultra, met ondersteuning voor 4K-beelden. We verwachten een definitieve releasedatum en adviesprijs voor Google Home en Daydream View, Googles eigen virtual reality-headset. Tot slot zijn er nog geruchten over routers, tablets en mogelijk zelfs een nieuwe laptop.

Het grote vraagteken blijft Andromeda OS, het nieuwe besturingssysteem waar Google in het grootste geheim aan zou werken. Andromeda moet een samensmelting van Android en Chrome OS zijn, met een grotere focus op productiviteit en de zakelijke markt. De eerste producten met Andromeda worden pas in 2017 verwacht, maar wellicht licht Google vandaag al een tipje van de sluier op.

Volg alle Google aankondigingen

Mocht je geen tijd hebben om de livestream zelf te volgen, maak je dan geen zorgen. Uiteraard kun je tijdens het evenement het laatste nieuws lezen. Wil je snel even bijgepraat worden? Kijk dan direct na het evenement op Facebook. In een speciale nabeschouwing op Facebook Live vertellen we je wat er allemaal aangekondigd is en wat we van de nieuwe producten kunnen verwachten. Like onze pagina, en je krijgt als het goed is een notificatie vlak voor we van start gaan.

Lees het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Pixel XL
Google Pixel XL

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu