De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Met deze dock laad jij straks de Google Pixel 3 (XL) draadloos op’

Michel van 't Klaphek
21 september 2018, 20:32
2 min leestijd
‘Met deze dock laad jij straks de Google Pixel 3 (XL) draadloos op’

Weken voor de aankondiging is zo goed als alles al uitgelekt over de Pixel 3 (XL). Wat we nog niet wisten is dat je de nieuwe Google-smartphones draadloos kunt opladen met een dock: de Pixel Stand.

Lees verder na de advertentie.

Google Pixel Stand: draadloze oplader voor Google Pixel 3 (XL)

Dat zegt de doorgaans goed ingevoerde website 9To5Google. Zij kwamen erachter dat er in de Google-app een verwijzing te vinden is naar deze oplader. Na enig speurwerk kwam men zelfs onderstaande animatie tegen. Alhoewel het hier natuurlijk niet om het echte product gaat, weten we hierdoor wel enkele details.

Google Pixel Stand gif

De Google Pixel Stand is een draadloze oplaaddock waar je de Pixel in portretmodus op plaatst. De oplader heeft een rond oppervlak en een lichte verhoging voor het oppervlak van de telefoon. Het is daarom niet waarschijnlijk dat je de telefoon op een usb-c-kabel moet plaatsen.

Terwijl je de nieuwe Pixel oplaadt wordt automatisch een slideshow afgespeeld met onder meer foto’s, aankomende afspraken en weersomstandigheden. Je verandert de smartphone hierdoor eigenlijk in een Google Home mét scherm. Hierdoor kun je hem bijvoorbeeld in de keuken plaatsen om tijdens het koken de stappen van een recept te volgen.

Dit krijgen we te zien op het Made by Google-event

Op 9 oktober om 17:00 uur Nederlandse tijd worden de Google Pixel 3 en Pixel 3 XL officieel onthuld. Beide telefoons zijn de afgelopen weken veelvuldig uitgelekt, waardoor we het idee hebben dat Google ons mogelijk voor de gek houdt.

Lees ook: Dit verwachten we van het Made by Google-evenement op 9 oktober

Verder krijgen we vermoedelijk ook nieuwe Pixel Buds 2 te zien, Googles draadloze oordopjes. Deze headset heeft een hoop goed te maken omdat de eerste versie niet goed ontvangen werd. Ook krijgen we waarschijnlijk een Pixelbook 2 te zien. We hopen echter vooral dat de producten ook officieel in Nederland uitkomen zodat we niet langer aangewezen zijn op grijze import.

Lees het laatste nieuws over Google

Bron: 9To5Google
Bron afbeelding: 9To5Google
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Pixel 3
Google Pixel 3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu