De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Gerucht: Google Pixel Watch komt in drie kleuren, bevat 32GB opslag

Colin Baak
2 maart 2022, 9:18
2 min leestijd
Gerucht: Google Pixel Watch komt in drie kleuren, bevat 32GB opslag

De onthulling van de langverwachte Google Pixel Watch is weer een stapje dichterbij. Informatie over de smartwatch is verschenen in systemen van Amerikaanse winkels. Daardoor weten we net ietsmeer, onder andere over de kleuren.

Lees verder na de advertentie.

‘Google Pixel Watch komt in deze kleuren op de markt’

Volgens informatie uit die systemen verschijnt de Google Pixel Watch sowieso in drie kleuren: grijs, zwart en goud. In de afgelopen maanden zijn ook al meerdere renders van de smartwatch verschenen, die veelal andere kleuren toonden. Of de genoemde kleuren alleen gelden voor de bandjes van de horloges of ook de kast, is nog de vraag.

Het horloge draait op Wear OS 3, de nieuwste versie van het besturingssysteem voor wearables. De Samsung Galaxy Watch 4 en Watch 4 Classic waren de eerste apparaten met deze software. Wel is daarbij nog de eigen One UI-schil aanwezig, waardoor je geen gebruikmaakt van Wear OS zoals Google het zelf aanbiedt.

Google Pixel Watch

‘Pixel Watch krijgt 32GB opslag’

Volgens het gerucht krijgt de Pixel Watch 32GB interne opslagruimte. Dat is de dubbele hoeveelheid ten opzichte van de Samsung-horloges en hetzelfde als de nieuwste Apple Watch. Naast applicaties opslaan gebruik je dat ook voor de opslag van bijvoorbeeld muziekbestanden. Die kun je vervolgens weer afspelen via een verbonden bluetooth-headset of de ingebouwde speaker.

Tot slot denken we te weten dat het horloge op de markt komt in een versie met ondersteuning voor een simkaart en zonder. Degene met sim kun je daadwerkelijk gebruik om oproepen te beantwoorden en belletjes te plegen. Ook heb je dan altijd mobiel internet tot je beschikking. Zo kun je je smartphone gewoon thuis laten liggen als je op pad gaat.

Presentatie in mei?

Volgens eerdere geruchten wordt de smartwatch gepresenteerd in mei. Op datzelfde evenement krijgen we misschien ook de Google Pixel 6a te zien. Dit toestel wordt een betaalbare versie van de huidige Pixel 6 en Google Pixel 6 Pro.

Lees ook: Google Pixel 6 Pro review: vlaggenschip overtreft bijna alle verwachtingen

Meer nieuws over wearables:

Bronnen afbeeldingen: Jon Prosser, Jon Prosser
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Pixel Watch
Google Pixel Watch

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu