Kijk mee naar onze live Google Pixel XL unboxing

Thomas Haenen
20 oktober 2016, 14:00
2 min leestijd
Kijk mee naar onze live Google Pixel XL unboxing

Officieel is de Google Pixel XL nog niet in Nederland te koop, maar als echte Android-fanaten konden we niet wachten. Android Planet trok de grens over naar Duitsland en vanmiddag gaan we live onze eerste bevindingen met jullie bespreken. Kijk mee naar onze Google Pixel XL unboxing!

Lees verder na de advertentie.

Google Pixel XL unboxing

De Google Pixel en Pixel XL worden vandaag wereldwijd gelanceerd in verschillende grote landen, waaronder de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. In Nederland moeten we echter helaas nog even wachten. Google heeft officieel nog steeds niet bekend gemaakt of en wanneer de smartphone naar Nederland komt.

https://www.youtube.com/watch?v=2t7qS1dHKNg

Daarom hebben we bij Android Planet maar het heft in eigen handen genomen. We zijn vanochtend de grens over getrokken en hebben de Google Pixel XL alvast opgehaald in Duitsland, waar het toestel ook al verkocht wordt. Later vandaag kun je onze uitgebreide eerste indrukken op de site vinden. Vanmiddag hebben we onze bevindingen al gedeeld in een livestream, inclusief vragen van onze kijkers. Deze kun je kijken via de Facebook-pagina van AndroidPlanet, of via de video in dit bericht. De presentatie begint na zo’n twintig minuten; binnenkort kun je een archief in betere kwaliteit vinden.

Heb je vragen over de Google Pixel XL? Laat ze achter op dit bericht of stuur ze in via Twitter. Vervolgens zullen we in de stream al jullie vragen beantwoorden. Heb je geen tijd om live te kijken? Geen probleem! Na afloop maken we een archief van onze unboxing beschikbaar, die je via dit bericht zult kunnen bekijken.

Meer over de Google Pixel en Pixel XL

De Google Pixel en Pixel XL zijn de eerste smartphones die volledig door Google ontwerpen zijn. De toestellen beschikken over nagenoeg identieke hardware, waaronder een krachtige chip van Qualcomm en een 12,3 megapixel-camera achterop. De Pixel is uitgerust met een 5 inch-scherm dat een resolutie van 1920 bij 1080 pixels heeft. De Pixel XL is met een 5,5 inch scherm iets groter, en bovendien iets scherper dankzij een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Daarmee is deze variant ook als enige geschikt voor Daydream, Google’s nieuwe virtual reality-platform.

Lees het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Pixel XL
Google Pixel XL

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu