Google Pixel XL-video toont dubbele speaker en usb-c-poort

Thomas Haenen
30 september 2016, 10:22
1 min leestijd
Google Pixel XL-video toont dubbele speaker en usb-c-poort

Een nieuwe Google Pixel XL-render biedt een goede blik op het design van het toestel. In de video zijn alle kanten van het volgende Android-vlaggenschip te zien.

Lees verder na de advertentie.

Google Pixel XL video

De Google Pixel XL beschikt over een usb-c-poort, zo blijkt uit een nieuwe video van Onleaks. De doorgaans betrouwbare bron deelde een nieuwe render van het toestel die vrijwel volledig zou moeten kloppen. De aangepaste usb-poort is geen grote verrassing: vorig jaar beschikten de Nexus 5X en Nexus 6P ook al over usb-c.

Daarnaast valt in de Google Pixel XL video op dat aan de onderkant ook een dubbele speaker zit. De achterkant kent een opvallend design, dat deels van glas gemaakt is. De bovenste helft lijkt daarmee een ander materiaal te hebben dan de onderste helft. Hoewel de video de Pixel XL toont, zou de kleinere Google Pixel over een vrijwel identiek design beschikken.

Meer over de Google Pixel en Pixel XL

De Google Pixel en Pixel XL worden op 4 oktober officieel onthuld. Inmiddels liggen echter vrijwel alle details over de smartphones al op straat. Zo weten we dat ze beide voorzien zijn van een Snapdragon 821-chip, 4GB werkgeheugen en waarschijnlijk 32 of 64GB opslagruimte. Achterop zijn ze voorzien van een 12 megapixel-camera en een vingerafdrukscanner, voorop een 8 megapixel-camera.

Op hetzelfde ‘Made by Google’-evenement worden waarschijnlijk nog verschillende andere producten getoond. Zo staat er een Chromecast Ultra met 4K-ondersteuning op de planning. Ook zal Google een definitieve releasedatum en adviesprijs voor de stemgestuurde Google Home-speaker presenteren. Check ook onze vooruitblik op het Google Pixel-evenement voor een compleet overzicht.

Lees het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Pixel
Google Pixel

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu