De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Google Play 4.4 gelekt, toont nieuwe navigatie

Redactie
17 oktober 2013, 12:34
1 min leestijd
Google Play 4.4 gelekt, toont nieuwe navigatie
playstore44

Google Play 4.4, de nieuwste versie van Googles app-winkel, is gelekt. Of de app ook specifiek voor Android 4.4 Kitkat is ontwikkeld, blijft vooralsnog onduidelijk. Het kan ook toeval zijn dat de versienummers met elkaar overeenkomen.

De grootste verandering die Google Play 4.4 brengt, is het nieuwe hamburger-menu dat met de drie streepjes in de linker bovenkant wordt aangeduid. Je kunt hierop drukken of van links naar rechts vegen om de nieuwe navigatie-drawer op te roepen, waardoor het makkelijker wordt om door Google Play te navigeren.

Lees verder na de advertentie.

Google Play 4.4

De navigatie-drawer voegt snelle toegang toe tot de Store home, Mijn apps (of muziek/boeken), Winkel, Wenslijst en Inwisselen. De verwachting is dat Google Play 4.4 nog steeds in ontwikkeling is en zodoende nog niet helemaal af is. Bekijk onderstaande screenshots voor een indruk van de nieuwe app-winkel.

Download Google Play 4.4

De nieuwe Google Play is nog niet te downloaden. Dat komt grotendeels omdat de versie niet geheel compleet is flinke bugs kent. Daarom is het apk-bestand van Google Play nog niet vrijgegeven. Daarnaast is het mogelijk dat de nieuwe app-winkel pas met Android 4.4 Kitkat wordt gelanceerd.

Volgens de vele geruchten over de Nexus 5, dat samen met de nieuwe Android-versie wordt gelanceerd, zou dit 28 oktober moeten zijn.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu