Download: nieuwe Google Play 4.8.19 met Paypal en grotere knoppen

Redactie
16 mei 2014, 12:31
1 min leestijd
 Google Play 4.8.19

Google heeft zijn app-winkel Google Play van een update voorzien die enkele hele handige verbeteringen brengt. Zo is de menubalk voortaan in sommige secties van Google Play doorzichtig, waardoor andere content meer in de spotlight staat. Dit is bijvoorbeeld bij de filmsectie van Google Play een fijne toevoeging.

Daarnaast voegt Google bij elke app een nieuwe sectie toe met extra informatie, zoals de datum dat de app voor het laatst van een update si voorzien, de installatiegrootte en de permissies die de app vraagt.

Lees verder na de advertentie.

Google Play 4.8.19

Een andere belangrijke toevoeging in Google Play 4.8.19 zijn de grotere knoppen voor het downloaden en verwijderen van een app. De grotere knoppen komen ook voor in andere secties van Google Play, waarbij de knoppen samen met de getoonde content in beeld blijven als je scrolt. Daarnaast worden de permissies die een app vraagt een stuk duidelijker getoond, waardoor je sneller een beeld krijgt van de toegang die een app krijgt.

Als laatste is logischerwijs Google Play PayPal-ondersteuning toegevoegd, die met deze versie wordt geactiveerd. Als je iets wilt kopen, kun je op de koopknop drukken en vervolgens bij het koopvenster op het pijltje naar onderen drukken bij de prijs, waarna ‘betalingsopties’ verschijnt. Hier is het mogelijk om een PayPal-account toe te voegen. Als het PayPal-account is toegevoegd, kun je vervolgens op dezelfde manier selecteren welke betalingsmethode je wilt gebruiken.

Download

Google Play 4.8.19 wordt automatisch op je Android-toestel geïnstalleerd. Het apk-bestand kun je hier vinden als je niet wilt wachten. Hoe je dit bestand installeert, lees je in onze handleiding Android APK bestanden installeren.

Een overzicht van alle Google Play’s vind je in ons artikel ‘Download Google Play‘.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu